Over ons

Wij stellen ons even voor

RG Tuning Motoren is officieel in 2002 gestart als RG Tuning, met het principe om motoren te tunen en ‘sneller’ te maken. Opgegeven moment komt natuurlijk onderhoud er ook bij en zo doende volgen reparaties en schade herstel. Sinds kort is RG Tuning zich gaan onderscheiden om ook betaalbare occasions te verkopen, hierom is de verduidelijking ‘motoren’ toegevoegd. Zo is RG Tuning Motoren ontstaan. RG Tuning Motoren staat bekend aan haar trouwe klanten, die graag terug komen voor het professionele en betrouwbare vakmanschap aan motoren en scooters.

Wij gaan gewoon door!

Wij zijn ook getroffen door de coronavirus uitbraak. Dit heeft een verandering gebracht aan hoe wij te werk gaan. Dit heeft ons op een plek neergezet waarbij wij ons oude pand en bereikbaarheid in Almere moesten opgeven. Wij zijn doorgegaan in een klein schuurtje aangezien ons hart en passie uit motoren komt. Inmiddels hebben wij een nieuwe garage box met meer ruimte en professionaliteit. Hier is onze haal & breng service uit ontstaan, die wij gratis aanbieden aan onze klanten in centraal Nederland. De regio die wij dekken voor het ophalen en wegbrengen voor uw motorfiets groeit snel. Zo komen wij uw motorfiets al ophalen in centraal Nederland (Apeldoorn t/m Amsterdam) en sinds kort Arnhem t/m Zwolle. Bij twijfel of wij langs uw regio komen kunt u ons bellen of sms’en/whats appen.

Ons doel is om goed werk te leveren aan onze klanten. Dit geldt op het gebied van onderhoud en reparatie maar ook op de verkoop van onze occasions.

Ons team

Ruud


Hallo, Ik ben Ruud Groeneveld, de trotste eigenaar van RG Tuning, of, RG Tuning Motoren sinds kort. Ik heb momenteel rond de 40 jaar ervaring in het technische vak, wat begonnen is bij de luchtmacht waar ik de HTS heb gevolgd en met succes heb af mogen ronden. Ik ben de technische expert binnen RG Tuning Motoren, ik help klanten graag het maximale uit hun motor te halen. Mijn doel is om er voor de mensen te zijn als klein motor technisch bedrijf en ben ik veel bezig met leerlingen op te leiden naar een hoger niveau op motor technisch gebied. Wist je dat ik 16 jaar lang heb geracet op Nationaal niveau en dat ik mijn zoon nu help om verder te komen in de motorsport? Graag heet ik u van harte welkom bij RG Tuning Motoren, wat mogen wij voor u betekenen?

Kevin


Hi, mijn naam is Kevin Groeneveld. Ik liep als kleine jongen al veel mee met mijn vader in het bedrijf. Momenteel houd ik mij bezig met verkoop en onze haal -en brengservice van motoren. Ook ben ik veel bezig op de achtergrond van RG Tuning Motoren. Ik geloof in een persoonlijke band tussen ons als bedrijf en onze klanten en sta ik elke dag gemotiveerd op om mensen verder te helpen. Wist je dat ik ook meedoe in het IDC Superbike? In ieder geval, welkom bij RG Tuning Motoren, wij staan graag voor u klaar om u een fijne ervaring te geven binnen ons bedrijf.