Over ons

Wij stellen ons even voor

RG Tuning Motoren is officieel in 2002 gestart als RG Tuning, met het principe om motoren te tunen en ‘sneller’ te maken. Opgegeven moment komt natuurlijk onderhoud er ook bij en zo doende volgen reparaties en schade herstel. Sinds kort is RG Tuning zich gaan onderscheiden om ook betaalbare occasions te verkopen, hierom is de verduidelijking ‘motoren’ toegevoegd. Zo is RG Tuning Motoren ontstaan. RG Tuning Motoren staat bekend aan haar trouwe klanten, die graag terug komen voor het professionele en betrouwbare vakmanschap aan motoren en scooters.

Ons team

Ruud


Hallo, Ik ben Ruud Groeneveld, de trotste eigenaar van RG Tuning, of, RG Tuning Motoren sinds kort. Ik heb momenteel rond de 40 jaar ervaring in het technische vak, wat begonnen is bij de luchtmacht waar ik de HTS heb gevolgd en met succes heb af mogen ronden. Ik ben de technische expert binnen RG Tuning Motoren, ik help klanten graag het maximale uit hun motor te halen. Mijn doel is om er voor de mensen te zijn als klein motor technisch bedrijf en ben ik veel bezig met leerlingen op te leiden naar een hoger niveau op motor technisch gebied. Wist je dat ik 16 jaar lang heb geracet op Nationaal niveau en dat ik mijn zoon nu help om verder te komen in de motorsport? Graag heet ik u van harte welkom bij RG Tuning Motoren, wat mogen wij voor u betekenen?

Kevin


Hi, mijn naam is Kevin Groeneveld. Ik liep als kleine jongen al veel mee met mijn vader in het bedrijf. Ik ben veel bezig op de achtergrond van RG Tuning Motoren, en onze Haal & Breng Service. Ik geloof in een persoonlijke band tussen ons als bedrijf en onze klanten en sta ik elke dag gemotiveerd op om mensen verder te helpen. Wist je dat ik ook meedoe in het IDC Superbike? In ieder geval, welkom bij RG Tuning Motoren, wij staan graag voor u klaar om u een fijne ervaring te geven binnen ons bedrijf.