Producten

Als motor technisch bedrijf, hebben wij een selectie aan Producten waar wij een volledige 100% achterstaan. Deze zijn uitgekozen met onze jarenlange motorsportwegrace ervaring, en dezelfde producten worden nog door ons en vele andere gebruikt, inclusief teams in verschillende wereld-kampioenschappen.

Wij gebruiken Motorex olie voor motorbloksmering, voor remvloeistof, smeren van scharnierpunten en het schoonmaken en insmeren van kettingen.

Wij adviseren onze klanten om te kiezen voor een Tsubaki kettingset, deze kunnen wij tegen mooie prijzen leveren en monteren. Daarnaast zijn het degelijke kettingsets met lange levensduur. Overigens is een goudkleurige ketting gaaf om te zien, ongeacht om welke motor deze ligt.

Uw remmen. Misschien wel hét onderdeel dat het meeste vertrouwen vergt. Het is belangrijk om alle vertrouwen te hebben in het remsysteem van uw motorfiets. Hiervoor monteren wij standaard DP-remblokken. DP gebruikt meerdere versies, zo heeft DP de standaard DP blokken, de SDP sport remblokken en de RDP race remblokken. DP remblokken (voornamelijk de SDP en RDP blokken) geven een uitstekend rem gevoel, zonder fading. Wij gebruiken deze remblokken tijdens alle trainingen en wedstrijden.

Al onze producten zijn los te bestellen.